Tiket JDT vs Sanfrecce Hiroshima Habis Terjual
MakanBola
Johor Southern Tigers

Tiket aksi pertama pusingan 16 saingan ACLE 2025/26 di Stadium Sultan Ibrahim pada Rabu antara JDT dan Sanfrecce Hiroshima mendapat sambutan hangat dalam kalangan penyokong.

Ini berdasarkan kemas kini jualan tiket perlawanan yang diumumkan Johor Darul Ta’zim (JDT) di platform rasmi mereka pada Rabu.

Menurut JDT, tiket telah habis dijual sepenuhnya pada Rabu dan kelab mengucapkan terima kasih atas sokongan bagi aksi ini.

“Tiket untuk perlawanan Liga Juara-Juara AFC Elite antara Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) dan Sanfrecce Hiroshima pada 4 Mac 2026 sudah habis dijual secara dalam talian.”

“Terima kasih kepada semua penyokong yang menunjukkan sokongan luar biasa untuk perlawanan ini. Luaskan Kuasamu Johor,” kata JDT dalam satu kenyataan di laman media sosial.

Pertembungan ini mendapat sambutan hangat apabila Johor Darul Ta’zim F.C. (JDT) menggalas misi wajib meraih kemenangan besar sebagai bekalan selesa menjelang aksi kedua pusingan 16 ACLE di Jepun minggu hadapan.

Perlawanan timbal balik yang mempertemukan JDT dengan Sanfrecce Hiroshima itu dijadualkan berlangsung pada 11 Mac, pukul 6.00 petang, di Edion Peace Wing Hiroshima.