fbpx
KELANA JAYA 16 JULAI 2018. Setiausaha Agung Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Stuart Michael Ramalingam. NSTP/NUR ADIBAH AHMAD IZAM

FAM Mohon Maaf Isu ‘Claim’ Kejayaan Skuad Muda Negara

122 views

Trending Hari Ini

Share on:
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) hari ini menerusi satu status Facebook memohon maaf atas kesilapan ‘claim’ kejaayan skuad muda negara yang berjaya menewaskan Australia semalam.

67659371 2304927342937350 2338664895886655488 n FAM Mohon Maaf Isu 'Claim' Kejayaan Skuad Muda Negara

“Untuk makluman semua, Program Pembangunan Bola Sepak Negara (NFDP) merupakan projek yang dilaksanakan secara bersama oleh Kementerian Belia dan Sukan (KBS), FAM dan Majlis Sukan Negara (MSN) menerusi kerjasama baharu yang terjalin sejak Disember 2018.”

“Di sini, FAM turut ingin mengambil kesempatan mengucapkan terima kasih kepada barisan penggerak NFDP dan juga pihak Akademi Bola Sepak Negara Mokhtar Dahari (AMD) di Gambang, Pahang kerana tanpa sokongan dan usaha mereka selama ini, para pemain skuad B-15 kebangsaan ini tidak akan sampai ke tahap terbaik ini bagi meneruskan kesinambungan corak permainan mereka seiring dengan DNA Bola Sepak Malaysia yang baru dilancarkan itu.” Jelas Stuart Ramalingam, Setiausaha Agung Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM)

Dapatkan notifikasi pantas di Telegram

Berita, rangkuman perlawanan dan temuramah terus ke telefon bimbit anda.
Share on:
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram