Dunia
IG Zamsaham
Advertisements

Pasukan Liga Premier, Kelantan FC telah memperkenalkan Pas Bermusim mereka untuk musim 2022. Pemilik kelab Kelantan FC, Norizam Tukiman ternyata berfikiran di luar kotak dengan memberikan beberapa keistimewaan yang tidak terfikir dek akal.

Kelantan FC menyediakan 4 pakej pas bermusim. Pakej pertama dinamakan Premier berharga RM250. Pakej kedua pula dinamakan Platinum berharga RM690. Pakej ketiga dinamakan Superb berharga RM2000 dan pakej terakhir dinamakan Superb Premium berharga RM4000.

Antara kelainan yang ditampilkan adalah kesemua pemilik pas bermusim Kelantan FC bakal mendapat penginapan percuma di Hotel Zamburger namun berbeza dari segi jumlah hari penginapan mengikut jenis pas yang dibeli.

Advertisements

Selain itu, untuk pemegang pas Platinum dan ke atas, mereka diberikan penginapan percuma di Hotel Zamburger Bali Indonesia. Jadi pemegang pas Platinum dan ke atas secara automatik mendapat peluang merentasi sempadan untuk bercuti di luar negara. Menarik bukan?

Norizam Tukiman selaku pemilik kelab Kelantan FC juga sangat sinonim dengan pelaburan saham sehingga dipanggil dengan gelaran Zamsaham. Jadi dengan kelebihan yang dimiliki oleh Norizam, beliau bakal memberikan satu kelas saham percuma secara online untuk pemilik pas Superb dan Superb Premium.

Dengan adanya pas bermusim ini, Kelantan FC pasti yakin dengan kemampuan pengurusan pasukan dalam memberikan yang terbaik buat peminat setia The Red Warrior. Untuk pembelian Pas Bermusim 2022 Kelantan FC, boleh terus ke pautan ini.

Advertisements

Di bawah ini adalah merupakan kesemua pas bermusim yang diperkenalkan Kelantan FC untuk musim 2022. Manfaat dan keistimewaan yang terkandung pada setiap gambar adalah berbeza mengikut harga pas.

Premier Members 1 Pas Bermusim 2022 Kelantan FC Yang Istimewa Dan Tak Terfikir Dek Akal
Pas Premier berharga RM250.
Pas Platinum berharga RM690
Pas Superb yang berharga RM2000
Pas Super Premium yang berharga RM4000.
Weekly Contest & Free Gift

Join us on Telegram today.

Join Telegram