Perlawanan Melibatkan JDT Bakal Disiarkan Diluar Negara?
MakanBola
Johor Southern Tigers

Johor Darul Ta’zim memberikan bayangan perkara melibatkan JDT bakal ditayangkan di beberapa negara dengan potensi penonton melebihi 75 juta orang.

Semua sedia maklum kelab Johor Darul Ta’zim satu-satunya kelab yang menjalinkan hubungan rapat dengan kelab-kelab ternama di Asia dan Eropah seperti Juventus dan Borussia Dortmund selain jenama JDT itu sendiri kerap disiarkan di laman berita dari Eropah dan Asia seperti Marca dan FoxSport.

Menurut kenyataan Johor Southern Tigers, sesuatu yang mengujakan akan diumumkan pada 18 Februari ini.

“Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) mempertingkatkan lagi ‘standard’ dengan potensi penonton di seluruh dunia melebihi 75 juta penonton. Suatu kelas yang berbeza sama sekali.” Jelas laman media sosial JDT.

Buat masa ini belum ada sebarang bayangan perkara apakah yang bakal disiarkan tersebut namun yang pasti ianya sudah tentu bakal menguntungkan jenama JDT itu sendiri.